Mededeling: u bent van harte welkom in onze showroom voor oriëntatie of uitgebreid advies. Wel is het maken van een afspraak verplicht. Zo kunnen wij alle voorzorgsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 goed uitvoeren. Lees hier meer over een showroombezoek.

Afspraak is afspraak. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Welkom op de site van een van de meest vernieuwende keukenzaken regio Utrecht. Vernieuwend? Jazeker! Wij benaderen de klant anders. Met volop keuken inspiratie, lage prijzen en alle keukenstijlen, van landelijke keukens tot moderne en design keukens.

Lees wat onze werkwijze kenmerkt en wat al ruim een kwart eeuw succes heeft gehad. Enthousiaste ervaringen over DB Keukens op diverse onafhankelijke ervaringssites zijn het bewijs van onze kwaliteit en klantgerichtheid.

Bezoek onze showroom
Pand Artic Keukens Utrecht
Team Artic Keukens Utrecht

Bekijk onze bedrijfsfilm!

Maak kennis met Artic Keukens Utrecht, bekijk de bedrijfsfilm.

Artic Keukens, onderdeel van DB Keukens

Artic Keukens is de nieuwste vestiging van DB Keukens, een landelijke keukenspecialist sinds 1991. Al tijdens uw eerste bezoek zal het u opvallen dat we zorg besteden aan gastvrijheid en een keurige keukenshowroom.

De entree is fris, de keukens glimmen en de verkopers zijn correct. Zien we in elke bezoeker een target? Nee hoor, eerst maar eens een kop koffie en kijken wat uw wensen zijn. Die staan centraal bij Artic Keukens! Wat maakt ons uniek? Onze historie en onze vier ijzersterke beloftes!

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 9 klanten geven ons gemiddeld een 8,5 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Onze start in 1991

Wanneer u onze historie leest, dan glimlacht u misschien. De huidig algemeen directeur Arjan van Dijke die in 1991 als zzp’er monteur start met keukenverkoop? Iemand die ‘een beetje nerveus wordt van geld lenen voor een keukenshowroom’?

Daarom gaat Arjan met stalen langs de deur. Wordt dat een succes? Dat wordt het onder de naam Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland.

Arjans mentaliteit om problemen direct op te lossen met snelle service maakt anderen enthousiast. Zo verwerft hij bekendheid en groeit zijn bedrijf. In 1995 opent hij een bescheiden showroom.

Ontstaan DB Keukens

Landelijke dekking

De doelstellingen van Ardi Keukens en Sanitair blijven onveranderd: perfecte montage van keukens en dat begint bij de verkoop.

Steeds meer mensen ontdekken deze unieke aanpak en zo worden er in de loop der jaren door het hele land vestigingen geopend om een betere landelijke dekking te krijgen. Artic Keukens is de meest recente.

En Arjan van Dijke? Hij staat nog steeds aan het roer, hoewel niet meer als enige. Hij zorgt ervoor dat bij elke klant gestreefd wordt naar een 9+. Vier ijzersterke beloftes kenmerken onze werkwijze. Ontdek ze op deze pagina.

Arjan Dineke van Dijke - DB KeukenGroep

“Bij DB Keukens word je niet direct belaagd, en je kunt gewoon rustig je rondje doen. De ruimte is rustig en de sfeer voelt goed. De verkopers beantwoorden op een plezierige manier alle vragen.”

Zo verwoorden Levien en Francis hun bezoek aan één van onze showrooms. Ook vandaag de dag staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid bij DB Keukens centraal.
Lees meer ervaringen van klanten en bekijk de vele foto's.

Of bezoek onze showroom.

Houten handgemaakte keuken Zeeland
Showroom Artic Keukens Utrecht
Showroom Artic Keukens Utrecht

Pluspunt: Een eigen montageteam

Stel dat bij de keukenmontage blijkt dat uw keuken niet goed is ontworpen of ingemeten. Dan gaat de schoen wringen wanneer meerdere partijen betrokken zijn. Wie is verantwoordelijk?

Artic Keukens ontzorgt u compleet door het proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden. Zo hebt u maar één aanspreekpunt. Problemen worden opgelost in plaats van doorgeschoven.

Onze monteurs worden geselecteerd op hun passie om de klant topkwaliteit afwerking te bieden. Daarom doen we niet moeilijk over garantie op montage: die loopt wel tien jaar!

Montage van keukens en badkamers door eigen monteurs

Pluspunt: Afspraak is afspraak

Onze filosofie is, dat we alleen beloftes doen waarvan we zeker weten dat we het kunnen waarmaken. Dat onze interne organisatie gestroomlijnd is, helpt daaraan mee.

Zo kunnen bestelling, levering en plaatsing nauwkeurig gecoördineerd worden zodat we met elkaar hetzelfde doel kunnen verwezenlijken: het realiseren van de keuken van uw dromen. U zult het ervaren bij aankoop van een keuken bij Artic Keukens in Utrecht.

Uw keuken kopen in vertrouwen

Pluspunt: Direct de laagste prijs

Afdingen past niet binnen ons beleid. Waarom niet? Omdat iedereen dan een verschillende keukenprijs betaalt. Degene die beter is in onderhandelen, die betaalt de laagste keuken prijs. Dat is niet eerlijk.

Artic Keukens koopt via DB Keukens gewoon heel scherp in. Voor iedereen hanteren we vervolgens de laagst mogelijke netto keuken prijzen, waar verder dan ook geen opslagen of toeslagen bij komen.

Deze duidelijkheid en transparantie is alleen maar prettig, toch?

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Pluspunt: Service zit in onze genen

Al de medewerkers van Artic Keukens zien de verkoop van een keuken niet als een momentopname, maar als de start van een langetermijnrelatie. Service verlenen is bij ons geen noodzakelijk kwaad.

We investeren in service en maken er juist reclame voor! Het is een van de oorzaken van onze hoge klanttevredenheid. Het is de aloude mentaliteit die past bij een familiebedrijf waar de klant echt koning is.

Service verlenen zit zogezegd in onze genen. Het geeft ons voldoening u te plezieren!

Keukenmontage door eigen monteurs

Pluspunt: Altijd de voordeligste

Een lage keukenprijs is aanlokkelijk, maar als na een paar jaar de kwaliteit of de service tegenvalt, dan bent u niet blij met uw goedkope keuken. Het beleid van Artic Keukens is anders.

Met zorg selecteren wij onze leveranciers van wie we weten dat ze staan voor kwaliteit. Met hen maken we scherpe afspraken. Zo kunt u toch profiteren van lage keukenprijzen.

Tegelijkertijd bent u verzekerd dat het met de kwaliteit van uw keuken en de service wel goed zit. Bij Artic Keukens zien we een voordelige keuken als een optelsom van alle voordelen!

U-Keuken Noord Scharwoude, klanten
Keuken met kookeiland Bloemendaal, gezin

Pluspunt: Hoge score klantervaringen

Positieve reacties van tevreden klanten stimuleren ons extra om het nieuwe klanten ook weer perfect naar de zin te maken. Wij doen ons uiterste best om met elke keuken een 9+ te scoren bij de klant.

Een 9+ is best hoog, maar niet onrealistisch! Kijk voor een eerlijk vergelijk maar eens op de diverse reviewsites. Daarnaast beschikt Artic Keukens natuurlijk ook over branchegerichte keurmerken en een CBW-erkenning, als erkenning voor onze professionele werkwijze.

Bekijk ruim 2000 reviews over DB Keukens.

Ipad met afbeelding Qasa.nl

Pluspunt: de kracht van een familiebedrijf

Wat u bij Artic Keukens zult ondervinden, is dat onze medewerkers zich sterk identificeren met ‘hun’ bedrijf. Dit omvat meer dan het simpelweg doen van je werk.

Passie voor het werk ziet u terug in verkopers die een stap harder lopen voor de klant. Om zeker te weten dat het goed zit. Dat de klant teruggebeld wordt. Dat die laatste wijziging in de order nog verwerkt wordt.

Zodat de montage probleemloos verloopt. Samen werken wij met plezier en passie aan de allerbeste kwaliteit voor onze klanten. Deze liefde geven we elke generatie binnen ons kleinschalige familiebedrijf door.

Keukens met transparante nettoprijzen

Bezoek Artic Keukens Utrecht

Nu u gelezen hebt over onze historie en unieke werkwijze bent u vast benieuwd naar onze moderne showroom. U bent van harte welkom aan de Texasdreef 2 in Utrecht! 

Kom gerust langs voor inspiratie, advies en ontwerp in alle rust uw droomkeuken. Hierbij staan vertrouwen, eerlijkheid en transparantie centraal. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Welkom!

Bezoek onze showroom
Team Artic Keukens Utrecht