Vestiging Artic Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Utrecht - Artic Keukens


Contactgegevens

Vestiging Artic Keukens

Texasdreef 2
3565 CL Utrecht
T: 030 - 200 63 50
info@artickeukens.nl

Google Maps
BTW: NL859600397B01
KvK: 73609609
IBAN: NL70 RABO 0336 9885 32

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

De meest vernieuwende keukenzaak in Utrecht

Welkom op de site van een van de meest vernieuwende keukenzaken Utrecht. Vernieuwend? Jazeker! Wij benaderen de klant anders. Met volop keuken inspiratie, lage prijzen en alle keukenstijlen, van landelijke keukens tot moderne en design keukens.

Lees wat onze werkwijze kenmerkt en wat al ruim een kwart eeuw succes heeft gehad. Enthousiaste ervaringen over DB KeukenGroep op diverse onafhankelijke ervaringssites zijn het bewijs van de kwaliteit en klantgerichtheid van de beste keukenzaak Nederland.

Vraag adviesgesprek aan
Pand Artic Keukens Utrecht
Team Artic Keukens Utrecht

Artic Keukens, onderdeel van DB KeukenGroep

Artic Keukens is een van de nieuwste vestigingen van DB KeukenGroep, een landelijke keukenspecialist sinds 1991. Al tijdens uw eerste bezoek zal het u opvallen dat we zorg besteden aan gastvrijheid en een keurige keukenshowroom.

De entree is fris, de showroomkeukens glimmen en de verkopers zijn correct. Zien we in elke bezoeker een target? Nee hoor, eerst maar eens een kop koffie en kijken wat uw wensen zijn. Die staan centraal bij Artic Keukens!

Wat maakt ons uniek? Onze historie en onze vier ijzersterke beloftes.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 30 klanten geven ons gemiddeld een 9,5 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Onze historie

Wanneer u onze historie leest, dan glimlacht u misschien. 

De huidig algemeen directeur Arjan van Dijke blijkt dezelfde te zijn als de zzp’er monteur die in 1991 start met keukenverkoop.

Een jonge zelfstandig ondernemer die ‘een beetje nerveus wordt van geld lenen voor een keukenshowroom’. Daarom gaat Arjan met stalen langs de deur. Zijn onderneming met de naam Ardi Keukens wordt een succes in Sint-Annaland en daarbuiten.

Arjans mentaliteit om problemen direct op te lossen met snelle service maakt anderen enthousiast. Zo verwerft hij bekendheid en groeit zijn bedrijf. In 1995 opent hij een bescheiden showroom.

Ontstaan DB Keukens

Landelijke dekking

De doelstellingen van Ardi Keukens blijven onveranderd: eerlijke verkoop, beste service en perfecte keukenmontage en dat begint bij de verkoop.

Steeds meer mensen ontdekken de beste keukenmontage en zo worden er in de loop der jaren door het hele land vestigingen geopend om een betere landelijke dekking te krijgen. Iedere vestiging heeft een eigen naam, maar de mentaliteit en unieke werkwijze is overal hetzelfde. Artic Keukens is een van de meest recente.

En Arjan van Dijke? Hij staat nog steeds aan het roer, hoewel niet meer als enige. Hij zorgt ervoor dat bij elke klant gestreefd wordt naar een 9+.

Arjan Dineke van Dijke - DB KeukenGroep
Showroom Artic Keukens Utrecht
Showroom Artic Keukens Utrecht

Onze 4 ijzersterke beloftes

Bij DB KeukenGroep staat 'Doen zoals Beloofd' centraal. Daarom hebben wij een viertal beloftes geformuleerd. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Deze beloftes zijn de basis waarom ruim 2100 klanten ons gemiddeld een 9,7 geven.

Dit beloven wij

  • Direct de beste prijs
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Buitengewoon goed geregeld
  • Service op 9+ niveau

Direct de beste prijs

Onze klanten waarderen ons om ons prijsbeleid. Alle prijzen van keukens zijn netto, transparant en direct laag.

Onze keukenprijzen ontnemen u veel onzekerheid. U hoeft zich niet af te vragen of u goed hebt onderhandeld. Ook weet u dat u niet meer betaalt dan anderen. Dat is eerlijk en overzichtelijk voor iedereen.

Artic Keukens profiteert van grootschalige inkoop via DB KeukenGroep die met zorg haar leveranciers kiest. Fabrikanten van wie we weten dat ze staan voor kwaliteit. Met hen maken we scherpe afspraken. Hierdoor profiteert u van lage prijzen keukens.

Tegelijkertijd bent u er zeker van dat het met de kwaliteit van uw moderne keuken en de service wel goed zit. Bij Artic Keukens zien we een voordelige keuken als een optelsom van alle voordelen!

Direct de beste prijs. Afdingen is niet nodig.

10 jaar garantie op onze montage

De kracht van ons familiebedrijf is dat we alle processen onder een dak houden. Dit is de meest effectieve manier om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

Stel dat bij de keukenrenovatie of keukenmontage blijkt dat uw keuken niet goed is ontworpen of ingemeten. Dan gaat de schoen wringen wanneer meerdere partijen betrokken zijn. Wie is verantwoordelijk?

Artic Keukens ontzorgt u compleet door het proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden. Zo hebt u maar één aanspreekpunt. Problemen worden opgelost in plaats van doorgeschoven. En u krijgt 10 jaar garantie op onze montage!

10 jaar garantie op onze montage. Perfect eindresultaat door onze vakmensen.

Buitengewoon goed geregeld

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we alleen beloftes doen waarvan we weten dat we ze kunnen nakomen. Dat gaat ver.

We kunnen dit doen want alle zaken rondom de levering van uw keuken houden we onder 1 dak. Volop controle dus.

Buitengewoon goed geregeld. Afspraken komen we gewoon na.

Service op 9+ niveau

Wat u bij Artic Keukens zult ondervinden, is dat onze medewerkers zich sterk identificeren met ‘hun’ bedrijf. Dit omvat meer dan het simpelweg doen van je werk.

Passie voor het werk ziet u terug in verkopers die een stap harder lopen voor de klant. Om zeker te weten dat het goed zit. Dat de klant teruggebeld wordt. Dat die laatste wijziging in de order nog verwerkt wordt.

Zodat de montage probleemloos verloopt. Samen werken wij met plezier en passie aan de allerbeste kwaliteit voor onze klanten. Deze liefde geven we elke generatie binnen ons familiebedrijf door.

Het is een van de oorzaken van onze hoge klanttevredenheid. Het is de aloude mentaliteit die past bij een familiebedrijf waar de klant echt koning is.

Service op 9+ niveau. Voor én na de handtekening.
Moderne zwarte keuken met eiland
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur

Bezoek inspirerende keukenshowroom

Nu u gelezen hebt over onze historie en unieke werkwijze bent u vast benieuwd naar onze moderne showroom. U bent van harte welkom aan de Texasdreef 2 in Utrecht! 

Kom gerust langs voor inspiratie, advies en ontwerp in alle rust uw nieuwe keuken. Hierbij staan vertrouwen, eerlijkheid en transparantie centraal. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Welkom!

Vraag adviesgesprek aan