Artic Keukens Utrecht, aansprekend voordelig!

Al tijdens een eerste bezoek aan onze moderne en sfeervolle showroom zult u merken dat Artic Keukens een keukenzaak is met een vernieuwende aanpak.

Ons uitgebreide aanbod, onze scherpe keuken prijzen en onze betrokken medewerkers maken het grote verschil. Onze collectie bestaat altijd uit actuele keukens, binnen een wijd spectrum van verschillende keukenstijlen.

Een uitgebreide online keukencollectie voorziet u van veel keuken inspiratie en keuken kleuren voorbeelden. Nieuwsgierig geworden? Kom op de koffie voor passend en eerlijk advies in de showroom van Artic Keukens Utrecht.

Bezoek onze showroom
Pand Artic Keukens Utrecht
Team Artic Keukens Utrecht

Waarom Artic Keukens Utrecht

De keukens boulevard Utrecht telt veel keukenzaken. Grando keukens, Brugman keukens, Bruynzeel keukens, Brugman keukens, Bulthaup keukens Utrecht en nog veel meer.

Nergens vindt u de werkwijze die kenmerkend is voor Artic Keukens, onderdeel van DB Keukens: netto lage prijzen voor alle keukenstijlen door inkoopvoordeel, unieke service van een familiebedrijf en focus op langetermijnrelaties. Wij streven naar de allerhoogste klantwaardering!

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 19 klanten geven ons gemiddeld een 9,1 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd

Keukens in alle stijlen

U vindt bij ons alle keukenstijlen, van modern keukens tot landelijke en klassieke keukens. En in alle afwerkingen, zoals hout, hoogglans of greeploos.

Bij Artic Keukens Utrecht ziet u ook hoe u op een stijlvolle manier keukenstijlen kunt combineren.

Denk aan de landelijk moderne keuken met een betonnen aanrechtblad en een robuuste eiken keuken voor een stoere sfeer. Of sobere keukens in ton-sur-ton kleuren en hun tegenhanger: de nieuwste marmerlook keuken!

Bekijk alle keukenstijlen
Moderne luxe keuken, met greeploze fronten en houten kastenwand

“Ik kon mijn ogen niet geloven bij het zien van zo’n ruimtelijke keuken. En hoeveel leuke, nieuwe mogelijkheden biedt zo’n schiereiland. Geweldig."

Monique en Freek Dozy uit Hilversum kochten hun keuken bij DB Keukens. 
Lees hun klantervaring en bekijk de foto's.

Groene Landelijke keuken Hilversum
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur

Welke kleuren in de keuken?

Ziet u een mooie opstelling, maar hebt u bijvoorbeeld liever een keuken in betonlook kleuren? Het merendeel van onze keukens is in diverse kleuren verkrijgbaar, ook in bijvoorbeeld antieke keuken kleuren.

Binnen onze collectie maatwerkkeukens kunt u zelfs uw keuken in elke RAL, Sikkens en NSC kleur krijgen. Uniek aan onze maatwerkkeukens van Residentic is, dat ze geleverd worden voor nagenoeg de dezelfde prijs als keukens uit de reguliere collectie.

Al met een eenvoudige keukenrenovatie is het mogelijk om uw keuken weer van een actuele kleur te voorzien. Nieuwe keukendeuren? Ander werkblad? Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer over keuken kleuren
Landelijke keuken in groene kleur, met losstaande kastenwand.

Keukens in iedere indeling

U kunt elke keukenstijl combineren met elke keukenindeling. Van U-opstelling, de hoekkeuken, de keuken met kookeiland tot de rechte of parallelle keuken.

Belangrijker is om jezelf eerst af te vragen: welke functies krijgt mijn keuken? Wilt u met een of meerdere personen kunnen kokkerellen? In welke ruimte komt de opstelling?

Steeds vaker zien we bijvoorbeeld een grote woon- en leefruimte op de benedenverdieping, waarin allerlei functies samenvloeien zoals zitten, ontspannen, werken, leren, ontmoeten en bijpraten.

Bij Artic Keukens brengen we extra gezelligheid en sfeer aan. En dankzij ons merk Residentic voor maatwerkkeukens is iedere indeling tot op de millimeter mogelijk.

Lees meer over keukenindelingen
Chique keuken met eiland in hoogglans kleuren
Modern interieur met mat witte keuken met eiland

"De keuken is echt geweldig geworden. Ondanks dat de ruimte groot is en de keuken modern, is het sfeervol en gezellig."

Coen en Miriam kochten hun keuken bij DB Keukens.
Lees hun ervaringen en bekijk de foto's.

Moderne keuken Alphen aan den Rijn

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Krijg uw gratis magazine
Gratis inspiratie magazine over keukens

Ruim 150 keukenvoorbeelden online

Onze uitgebreide online collectie geeft al een goed beeld van de diversiteit aan keukens die u bij Artic Keukens vindt. U zult zich verbazen over de netto lage prijzen.

Wilt u echt weten hoe plezierig een aankoop bij Artic Keukens Utrecht is? Lees elders meer over het hele proces van de aankoop van een keuken, van oriëntatie tot na montage.

Zelf onze kwaliteit, klantgerichtheid en gastvrijheid ervaren? U bent van harte welkom in de showroom. Bekijk de contact- en adresgegevens.

Bekijk ruim 150 keukens
Team Artic Keukens Utrecht