Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Showroom boordevol NEFF inspiratie en beste advies

Zoekt u hoogwaardige keukenapparatuur met uniek design? Bij NEFF staat niets uw kookideeën in de weg.

Artic Keukens is NEFF MasterPartner. Daarmee zijn wij een van de weinige keukenspecialisten die in aanmerking komt voor deze status.

Wij hebben alles in huis om uw beste keuze te kunnen maken. Onze showroom is een ware inspiratiebronnen voor liefhebbers van NEFF. Hierin is Artic Keukens sterk onderscheidend vergeleken met andere keukenzaken.

NEFF verrijkt alle moderne keukens. Ontdek onze meerwaarde als NEFF MasterPartner en lees meer over het merk NEFF.

NEFF-keukenapparatuur-graphite-grey

De voordelen van NEFF MasterPartner

Aan Artic Keukens (onderdeel van DB Keukens) is de exclusieve titel NEFF MasterPartner verleend. NEFF verleent de prestigieuze erkenning uitsluitend aan keukenretailers die aan de hoge eisen voldoen van het vernieuwde NEFF MasterPartner programma.

Als NEFF MasterPartner zijn we dé inspiratiebron voor klanten die zich oriënteren op NEFF keukenapparatuur. Dit zijn onze unieke voordelen:

  • Onze collectie NEFF keukenapparatuur is zeer breed
  • In onze showroom vindt u een inspirerende demokeuken met NEFF keuken apparatuur. Hier ervaart u de unieke technologie, het enorme gebruiksgemak en superieure designs van NEFF
  • Tijdens gezellige live cooking events demonstreren NEFF topkoks regelmatig de apparatuur in de compleet uitgeruste demokeukens en trakteren ze showroombezoekers op smaakvolle gerechtjes
Logo-NEFF-MasterPartner
  • Onze verkoopadviseurs doorlopen regelmatig trainingen om perfect op de hoogte te kunnen blijven van alle mogelijkheden van NEFF zodat ze het beste keukenapparatuur advies kunnen geven
  • Regelmatige acties met NEFF keukenapparaten

 Ontdek de kracht van NEFF keukenapparatuur en doe uw voordeel met een keuken kopen bij DB Keukens.

Ontdek het nieuwe NEFF design: Graphite Grey

Ontdek het nieuwe NEFF design: Graphite Grey
Belofte - 10 jaar garantie op onze montage

Onze vier ijzersterke beloftes

Bij DB Keukens staat 'Doen zoals Beloofd' centraal. Daarom hebben wij vier beloften geformuleerd.

Deze beloftes zijn de basis waarom ruim 2100 klanten ons gemiddeld een 9,7 geven.

Dit beloven wij:

Zo weet u altijd wat u bij ons kunt verwachten.

De kwaliteit van NEFF apparatuur

Vraagt u zich misschien af: 'hoe goed is NEFF apparatuur?'. Wanneer u onze showrooms bezoekt zult u merken dat we gepassioneerd zijn van NEFF. En dat is geen wonder want de kwaliteit van NEFF keukenapparatuur is ongeëvenaard en NEFF heeft geweldig veel toepassingen.

De innovatieve producten van NEFF helpen u bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu om een viergangendiner gaat of een heerlijk dessert, een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

Ontdek de NEFF vaatwassers, stoomovens, koelvriescombinaties, kookplaten, afzuigsystemen en koffieautomaten.

NEFF-Home-connect
NEFF-oven-Slide-Hide

Voordelen NEFF ovens

In NEFF ovens vindt u allerlei slimme technieken:

Ongehinderd ovengerechten uitnemen

Sommige NEFF ovens hebben een unieke Slide&Hide® ovendeur die geheel onder de oven verdwijnt. Hierdoor lopen u, maar ook anderen nooit meer het gevaar om zich te branden aan een geopende, hete ovendeur.

Ook vergemakkelijkt deze Slide&Hide ovendeur het uitnemen van gerechten want u kunt beter bij uw schotels.

Veelzijdiger koken met stoomoven

Met onze bakoven met stoom kunt u zalm of groenten stomen zodat uw gerecht zacht en gelijkmatige gaart. Hierdoor blijven smaak, textuur en voedingsstoffen beter behouden en is uw gerecht ook nog eens serveerklaar.

Zelfs kunt u brood bakken in NEFF stoomovens. Dankzij de toevoeging van stoom bakt u brood extra luchtig.

Bakken zonder smaak- of geuroverdracht

NEFF ovens zijn voorzien van een CircoTherm® heteluchtsysteem. Dit zorgt ervoor dat hete lucht gelijkmatig verdeeld wordt door de ovenruimte. Zo kunt u tot op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- of geuroverdracht.

Ontdek ook de naadloze inbouwmogelijkheden van NEFF; maak van twee boven elkaar geplaatste apparaten één indrukwekkend geheel door middel van Seamless Combination strips. Een passende oplossing voor in een keuken met kastenwand.

De voordelen van de stoomoven uitgelegd

Ontdek de NEFF stoomoven met kok Andy

Voordelen NEFF kookplaten

NEFF heeft een groot aanbod aan inductiekookplaten met handige features die koken comfortabeler, sneller én leuker maken:

Flexibel koken met inductiekookplaat

FlexInductie-kookplaten zijn voorzien van FlexZones waarbinnen elektromagneten ‘voelen’ waar u uw pannen precies hebt neergezet. U bent dus niet gebonden aan het aantal en de afmeting pannen die u gebruikt. Dat kookt veel makkelijker.

Ontdek ook onze Flexinductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging die kookgeuren direct en geruisloos afzuigt waar ze ontstaan. Deze kookplaat maakt afzuigkappen overbodig. Het assortiment NEFF kookplaat met afzuiging is groot.

NEFF-Inductiekookplaat

Het gemak van de TwistPad® Fire

FlexInductie-kookplaten zijn verkrijgbaar met TwistPad® Fire: een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden.

Bent u klaar met koken, dan bergt u de knop eenvoudig op in de la en blijft een strakke look van uw kookplaat gegarandeerd.

Ontdek het gemak van de NEFF inductiekookplaten met afzuiging

Ontdek de NEFF inductiekookplaat met afzuiging
NEFF-afzuigkap

Voordelen NEFF afzuigkappen

Bij een kookplaat hebt u afzuiging nodig. NEFF heeft voor iedere keuken afzuigkappen.

Krachtige en stille afzuigkappen

Of u nu kiest voor een eilandschouwkap, een plafondunit, een verticale designkap, een wandschouwkap of een vlakscherm, alle NEFF afzuigkappen kenmerken zich door hun uiterst krachtige en stille werking.

Een belangrijke trend is de kookplaat met geïntegreerde afzuiging of een downdraft. Deze maakt elke afzuigkap overbodig. Mooi voor een strak uiterlijk van uw keuken!

NEFF Glass Downdraft

Wanneer we spreken over NEFF kookplaten en NEFF afzuigkappen, dan verdient de NEFF Glass Downdraft speciale aandacht. Deze afzuiging is een vernieuwing op zichzelf en onmisbaar in de moderne keuken! Bij de NEFF Glass Downdraft worden design, uitstekende prestaties en hoogstaande kwaliteit gecombineerd in een innovatief apparaat wat zijn gelijke niet kent.

De Glass Downdraft van NEFF is een afzuiging die verwerkt is in het aanrechtblad, achter de kookplaat. Dankzij Hob Hood Control reageert de downdraft op de kookplaat. Afhankelijk van de standen van de kookplaat wordt de afzuiging automatisch aangepast. 

NEFF Glass Downdraft
NEFF-Glass-Downdraft

Daarnaast beschikt de NEFF Glass Downdraft ook over Guided Air technologie, waarbij dampen en kookluchtjes geleidt worden naar de afzuiging. Dit zorgt voor een aanzienlijk betere afzuiging, waardoor de downdraft ook stiller zijn werking kan doen. Het concept van Guided Air is nieuw voor downdrafts en past uitstekend bij het innovatieve karakter van NEFF.

Het design van de NEFF Downdraft is meer dan opvallend. Het glaspaneel wat omhoog komt bij het gebruik van de Glass Downdraft is onderscheidend en geeft de keuken een hypermoderne uitstraling. Dankzij het paneel van glas blijft het zicht in de keuken optimaal, ideaal dus voor een kookeiland of open keuken.

Kortom, deze nieuwste NEFF downdraft is uitermate geschikt voor de kookliefhebber die smult van gemak, vernieuwing en design. De Glass Downdraft is in al onze showrooms werkend te bewonderen!

Complete NEFF keuken inspiratie

Voordelen NEFF vaatwassers

Koken is fijn, uitgebreid koken geeft nog meer plezier maar dan die vaat! NEFF vaatwassers nemen al uw vuile vaat voor hun rekening.

Vaatwassers voor alle vuile vaat

Of het nu gaat om aangekoekte pannen, ovenschalen of delicaat glaswerk, NEFF vaatwassers garanderen zorgeloos natafelplezier.

NEFF vaatwassers zijn ontwikkeld om het milieu zo min mogelijk te belasten. De zuinige types verbruiken slechts 7 liter water voor een fonkelend resultaat.

NEFF vaatwassers zijn bovendien beschikbaar in twee formaten, 45 en 60 centimeter, om precies te passen in uw keuken.

NEFF-vaatwassers
NEFF-koelkast-FreshSafe

Voordelen NEFF koelkasten

Iedereen wil vers eten, maar niemand wil dagelijks boodschappen doen. NEFF combineert vers met duurzaam gebruik van voedsel in haar nieuwste koelvriescombinaties.

Duurzaam bewaren van voedsel

Het speciale FreshSave vershoudsysteem houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel drie keer langer vers blijven.

Het luchtvochtigheidsniveau is bovendien eenvoudig aan te passen, door lucht in de lade te behouden of juist te laten ontsnappen. Zo geniet u de hele week van verse groenten en fruit zonder dat u dagelijks tijd kwijt bent aan shoppen.

Indelingsvrijheid en gebruiksgemak staan voorop bij elke NEFF koelvriescombinatie. Zowel bij inbouw als vrijstaand, maar ook bij Amerikaanse side-by-side koelkasten of koelapparaten met beschrijfbare magnetische glazen deuren.

NEFF keukenapparatuur ervaringen

Benieuwd naar wat onze klanten vinden van NEFF keukenapparatuur? Wanneer je Christien en Jan Kaaij uit Heerhugowaard vraagt hoe hun NEFF apparatuur bevalt, dan is Jan bijna niet meer te stoppen. Lees deze NEFF beoordeling.

Qua design sluit NEFF keukenapparatuur echt schitterend aan bij de moderne matzwarte keuken met kookeiland in een oud verbouwd pand in Utrecht. Wiebe en Karin zijn er erg blij mee, lees ook hun klantervaring.

Naast deze ervaringen over NEFF keukenapparatuur kunt u op onze website nog vele tientallen andere klantervaringen lezen.

NEFF-keukenapparatuur-ervaringen

Meer weten over NEFF?

Artic Keukens in Utrecht is erkend NEFF MasterPartner en de inspiratiebron voor uw nieuwe keuken. Bij ons maakt u in alle rust kennis met dit bijzondere merk en de specifieke eigenschappen van NEFF.  

Bezoek vrijblijvend onze showroom, laat u inspireren door tientallen keukenopstellingen en krijg deskundige informatie van onze adviseurs. U bent van harte welkom!

NEFF-koffiemachine